Vrijwillige bijdrage

Bij sommige verkoop advertenties staat er € vrijwillige bijdrage. Wat betekent dit?

Ik vind het belangrijk dat voor alle economische lagen in onze samenleving het mogelijk is om plantjes in huis te hebben, het gezelliger te maken, sfeer & rust te creëeren etcetera. Dus ook voor mensen met een wat kleiner besteedbaar budget. Vrijwillige bijdrage kan zijn €0,05 of bijvoorbeeld €2. Of wat je er ook maar voor over hebt én kunt besteden. 
Aangezien ik nog maar net begonnen ben met het Plantenasiel Zaanstad heb ik nog niet gigantisch veel diversiteit in keuze voor jullie. Ik probeer voor nu nog even mijn benzine & andere onkosten eruit te halen. Zodra het aanbod voor jullie wat groter is, zullen ook wat van de grotere planten voor een vrijwillige bijdrage aangeboden worden. Ik hoop dat jullie het initiatief leuk vinden!

En ik haal dus ook plantjes op die gedoneerd mogen worden aan het plantenasiel. Misschien ben je er op uitgekeken, wil je ‘m niet meer, is ‘ie achtergebleven in huis, of verloopt de verzorging niet zo lekker. Hoe dan ook, ik haal je kamerplant graag op. 

Mijn ophaaldagen & tijden zijn woensdag en zondag tussen 11-14 uur. Je mag je plant uiteraard ook altijd naar me toe brengen (Wormer). 
Groetjes! 💚

Gepubliceerd door Saskia Savage

❛𝚌𝚘𝚞𝚗𝚝 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚋𝚕𝚎𝚜𝚜𝚒𝚗𝚐𝚜❜